Diyarbakır’da yaşayan 30 yaşındaki Uğur Ekin, 5 yıl önce Tekirdağ’da çalıştığı tekstil fabrikasında, yaş kumaş taşırken, kumaş arabasının tekeri kırılıp ayağının üzerine düştü.
02 Kasım 2022 Çarşamba 10:57
Diyarbakır'da yaşayan 30 yaşındaki Uğur Ekin, 2018 yılında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir tekstil fabrikasında çalıştığı sırada kaza geçirdi. Ekin, ram operatörü olarak gece vardiyasında çalıştığı sırada yaş kumaş taşırken, kumaş arabasının tekeri kırılıp da sol ayağının üzerine düşmesiyle kaza geçirdi.
Sabah hastaneye giden Ekin, tedavi altına alındı. Buradan farklı birimlere sevk edilen Ekin, 5 yılda gidilmedik hastane ve doktor bırakmadı. Hiçbir hastane ve doktorda sol ayağında oluşan şişliğe teşhis konulmadığını belirten Ekin, çalıştığı fabrikanın da ihmali olduğunu ileri sürerek hayatının kabusa döndüğünü, hiçbir yerde çalışmadığı için maddi imkansızlıklar yaşadığı aktararak tedavi için ilgililere çağrıda bulundu.
İzlenme: 433