• BIST 9317.24
  • Altın 4074.566
  • Dolar 37.9464
  • Euro 43.137
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Tunceli 20 °C
» »

Chelsea'yi almak için kolları sıvadı

Chelsea'yi almak için kolları sıvadı
İş adamı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için Rus milyarder Roman Abramovich‘le görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaş sonrasında Rus Oligarklar yurt dışındaki mal varlıklarını satmaya başladı. Birçok ülkenin birer birer yaptırım uygulamalarının ardından İngiltere'de yaşayan Rus milyarder Roman Abramovich'in de elindeki birçok mal varlığını satmaya başladığı öğrenildi. Premier Lig devi Chelsea'yi satma kararı alan Roman Abramovich futbol takımını satıp gelirini savaş mağdurlarına bağışlayacağını açıklamıştı.

Chelsea'ye talip oldu

Birçok Avrupa ülkesinde ve İngiltere'de de yatırılmaları bulunan Türk iş adamı Muhsin Bayrak, Chelsea'nin satışa çıktığını duyar duymaz düğmeye basarak takımın alınmak için girişimlerde bulundu. İlk olarak teklif veren AB Grup Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak tüm hazırlıkları yaptıklarını, ilk temasın Perşembe günü Londra'da gerçekleşeceğini belirtti.

İzlenme: 411
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim