• BIST 9317.24
  • Altın 4074.566
  • Dolar 37.9464
  • Euro 43.137
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • Tunceli 24 °C
» »

En büyük hayaline kavuşunca mutluluk gözyaşları döktü

En büyük hayaline kavuşunca mutluluk gözyaşları döktü
Katıldığı ilk Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası'nı şampiyonlukla taçlandıran Gülbahar Gözütok, en büyük hedefi olan milli takım hayaline de kavuştu.

Türkiye Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası'nda ilk kez boy gösteren genç karateci Gülbahar Gözütok, milli takım hayaline kavuştu. Şampiyonada yarıştığı "61 Kilo Kadınlar Kumite" kategorisinde şampiyon olan Gözütok, milli takım seçmeleri için yapılan müsabakalardan da şampiyon olarak ayrıldı.

En büyük hayalinin milli takıma seçilmek olduğunu söyleyen Gözütok, seçildiğini öğrendikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı. Sevinç gözyaşları içinde açıklamalarda bulunan Gülbahar Gözütok, şimdi zirvede kalmak için kendisini daha çetin bir mücadelenin beklediğini söyledi.

İzlenme: 424
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim