• BIST 9224.84
  • Altın 4100.623
  • Dolar 38.4454
  • Euro 43.771
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 16 °C
  • Tunceli 16 °C

Hesap kavgasında genç ağır yaralandı

Hesap kavgasında genç ağır yaralandı
Dersim’de bir restoranda yemek yedikten sonra hesap yüzünden çıkan tartışmada dövüldüğü iddia edilen gencin iki dişi, burnu ve elmacık kemiği kırılırken, kafatasında 3,5 santim çatlak oluştu.

Olay, merkez Munzur Mahallesi'nde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Sevkan Çetin ve arkadaşı Onur Ergül bir lokantaya yemek yemeye gitti. Yemeğin ardından restoran sahipleri ile iki arkadaş arasında hesap yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Onur Ergül lavaboda, Sevkan Çetin ise oturduğu masada darp edildi. Çetin, aldığı darbeler üzerine yaralanarak Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Tedavisine devam edilen Çetin'in kafa tasında 3,5 santimetre çatlak oluşurken, 2 dişi, elmacık kemiği ve burnunun kırık olduğu tespit edildi.

Oğlunun restoranda darp edilmesinin üzüntüsünü yaşayan baba İsmail Çetin, "Bugün hastanede çocuğumun bu durumda olması beni üzüyor. İnşallah bir daha böyle hadiseler yaşanmaz. Kimse kimseye öldürme teşebbüsünde bulunmasın. Çocuğum şu anda konuşamıyor. Restoran sahipleri, çocuğumun ve arkadaşının orada oturan müşterilere saldırdığını söylüyorlar. Kendilerini bu şekilde aklamaya çalışıyorlar. Olay öyle değil. Oğlum ve arkadaşı restoranda oturuyor. Hesap kabarık geliyor. Bunların arasında bir husumet oluyor. Çocuğumun arkadaşı lavaboya giderken orada dövüyorlar. Daha sonra orada biri kameraları kapatın diyerek, masada oturan çocuğumun suratına sert bir cisimle vuruyor. Daha sonra baygın bir şekilde olan çocuğumu yerde tartaklıyorlar" dedi.

Oğlunun darp edilmesinin ardından kafa tasında çatlakların oluştuğunu, burun, elmacık kemiği ve dişlerinin kırıldığını aktaran Çetin, "Doktorlar, çocuğumun burnunda geriye doğru büyük hasarlar oluştuğunu söyledi. Daha sonrada biz yapmadık deyip alay geçiyorlar. Ben baba olarak daha bir şey demeden onlar kendilerini aklamaya çalışıyor. Bu beni derinden üzüyor" ifadelerini kullandı.

RESTAURANT İŞLETMESİNDEN AÇIKLAMA

Sevkan Çetin’in dövülerek yoğun bakıma kaldırılması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Tepkilerin ardından olayın yaşandığı restoran yazılı bir açıklama gerçekleştirdi. Açıklamada, Sevkan Çetin ve arkadaşının restorana alkollü bir şekilde geldiklerini ve çevredeki insanları rahatsız ettikleri belirtildi. Sevkan Çetin’in işyerinde garsonlar tarafından darb edilmediği, duvardan düşerek yaralandığı bilgisine yer verildi.

Öte yandan Sevkan Çetin’in hesap nedeniyle dövülmesini protesto etmek isteyen bir grup, restoran önüne gelerek protesto eylemi gerçekleştirdi. İşyerine tepki gösteren grup oturma eylemi gerçekleştirdikten sonra sessizce dağıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim