(İHA) –
İlçe Garnizon Komutanlığı görevine yeni atanan Jandarma Yüzbaşı Eyyup Özkök. Beraberindeki Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Tekin Kıpçak ile Bulanık Bilican Gazetesi ve AA Muhabiri Galip Kılınç, Bulanık Bilican Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İHA Muhabiri Faruk Güneş ile Bulanık Murat Haber Gazetesi Sayfa Editörü Mehmet Fideyil Temel’i ziyaret etti. İlçedeki yerel ve ulusal gazeteciler ile görüşen Özkök ve Kıpçak, Bulanık’la ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Bulanık Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Eyyup Özkök, “Bulanık’ta göreve başladığımda hayırlı olsun ziyaretinde bulunan gazetecilerimize iadeyi ziyaret gerçekleştirdik. Bulanık halkının bilgilenmesinde büyük rolü olan gazeteci arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Komutanlardan gazetecilere ziyaret

Muş’un Bulanık Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Eyyup Özkök ve Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Tekin Kıpçak, ilçede faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcilerini ziyaret etti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim